HTML

vegyesturmix

Friss topikok

Címkék

Egy másik világban: Accel World

Fire san 2014.08.20. 21:34

Az Accel World a jövőbe kalauzol el minket, ahol már a Neuro Linker nevezetű dolog olyannak számít, mint most a telefon: szinte mindenki rendelkezik egy ilyen eszközzel.
Az egyik főszereplőnknek is van, akit hamar megjegyezhetünk, ha másról nem is, arról igen,hogy nem éppen sovány.
Ő nem mondhatja el magáról, hogy békén hagyják az iskolában, talán ennek köszönhetően lesz a virtuális világban otthon és egy játékban a legjobb. Azonban az első helyétől kénytelen megválni,mert egy rejtélyes, pillangó-avatárral rendelkező lány leelőzi. Nem sokára kiderül azonban az ismeretlen titka, hogy miért tudott jobb lenni Harunál(ő a duci fiú, hosszabb neve: Haruyuki). Ezzel barátokká válnak s egy újabb játékba, mely nemcsak játék, vetik bele magukat. 
A játék nem más, mint a Brain Brust, ami sok előnnyel jár a használójának(a kapott pontokkal járnak jól). Azonban van ennek egy árnyoldala, amire a huszonnégy rész alatt fény derül.
Mint más animékben is, itt is megjelenik a gonosz, a rossz. Ugyanis egy másik fiatal elég sok bosszúságot okoz a történet során. Viszont rajta kívűl is akadnak negatív szereplők és dolgok, amiket most itt nem szeretnék leírni, hiszen már így is elhintettem pár spoliert.
A nem-kedvelt karakterek listájára újabb név került fel halovány tintával, de mindig kevésbé ellenszenves, mint a SAO-ban Sugou nevű szereplő.
Ennyit írnék az animéről és szokásokhoz híven néhány képpel zárnám ezt az írást. :)

Aki leelőzi Harut:

Ő, aki ritka alkatilag az anime világában:

Csoportkép,mert miért ne?:

És másik csoportkép:

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyesturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr316506169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása