HTML

Bent ragadás a játékban: Log Horizon

Fire san 2014.09.14. 23:26

 Sokan máris húzzák a szájukat, hiszen a SAO után ezt se gondolják jónak. Miért? Mert nem jön be nekik a "virtuális játékban vagyunk" téma.
Azonban itt nem arról szól a történet, hogy az emberek egy virtuális valóságban találják magukat,ahol ha egyszer meghalnak, akkor meghalnak örökre s majd, valamikor kiszabadulnak a világból.
A Log Horizon-ban valahogy a világ vált egy játékká.
Ebben az animében nem egyszer kifejtik(jó,nem egy órán keresztül:D ), hogy mi hogy van s nemcsak egy-két szóval intézik el. Talán ez is jó pont azoknak,akik még idegenkednek ettől az animétől,hiszen a SAO se tetszett nekik.
Egyik jellegzetességként hozhatom fel azt, hogy az ételek ízetlenek. Persze nem ez lesz a legfontosabb téma a történet során. Hanem harcok, elfogadás s szerelem is előbukkan, hisz miért ne?
Nos, ennyit írnék a Log Horizon-ról. Csak még annyit: érkezik majd a második évad. :)

Képek, levezetésként:

Csoportkép: (vajon a szemüveges okos vagy buta? Előítéletek előnyben.* )

Más is összehasonlítja a SAO-t Log Horizon-nal:

 

Felismeritek hátulról a szereplőket?

 

 

 

* Természetesen okos. Hisz szemüvege van és varázsló.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyesturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr56558457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása