HTML

Két oldal egymás ellen: Zetsun No Tempest

Fire san 2015.06.10. 20:31

Ezt az animét régen néztem végig. Talán már egy éve is van, mióta befejeztem. 
Nos, kezdjük a "technikai" részletekkel. Aki nem túl hosszú, nem túl rövid sorozatra vadászik, az örülhet, ugyanis ez csak huszonnégy darabot számlál. Ha teljes nevén akarjuk szólítani a művet, akkor ezzel a címmel fogjuk ezt megtenni: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster
Aki szereti a fantasy témájú történeteket, a természetfeletti erőket, annak itt a helye. 
Most nézzük meg, vajon milyen a rajzolás? Ugyanis sokaknál ez (is) számít: 

 

zetsuen-no-tempest-zetsuen-no-tempest-32614543-500-281.jpg

elso_reszbol_zetsuen.png

Ízelítőül csak két képet hoztam. Az egyiket netről "szedtem", míg a másikat én csináltam paint-ban. (print screen, kivág)
A képi világgal nem sok bajunk lehet. Ugyanis, (ahogy a példákon látszik) a háttér kidolgozott: az ég nem egy színű "massza", hanem léteznek árnyalatok, színek. 
A karakterek szeme nem egyszerű pontból áll vagy egy hatalmas körből, tehát nem látszik összecsapottnak. Legalábbis nekem nem. 
Most folytassuk magával a történettel, noha nem szeretném leírni elejétől végéig, hogy mi minden történik a husszonnégy epizód alatt. 
Az egyik főszereplő az, aki az első képen szerepel és Mahiro névre hallgat. Szívében bosszúszomj virágzik, ugyanis a lánytestvérét elvitte a kasszás. (Az animében nem szerepel kasszás, mint szereplő, még mielőtt valaki ezt gondolná. :D ) 
Adott egy másik szereplő, aki rejtélyes oknál fogva egy szigeten tengeti életét. Ő lenne a tengert bámuló lány a második képről. Ő Kusaribe Hakaze, rózsaszínes hajjal. 
A harmadik Yoshino, egy csendes fiú. 
Ők hárman részesei lesznek a világ megmentésében. Ugyanis a világot fekete-vas szindróma fenyegeti, ami végzetes eredményt ad az élőlényeknek: az embereknek, az állatoknak, növényeknek.
A történet során megtudjuk, más is veszélyezteti-e a világot és azt is megtudjuk, hogy Hakaze elhagyja-e a szigetet. 
Milyen a vég kifejlett? Happy-end vagy mégsem? Ezt nem szeretném leírni, hogy ha nem gond. 
Akinek felkeltettem az érdeklődését az anime iránt, az nyugodtan vágjon bele, maximum abbahagyja a nézését. :) 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyesturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr426627199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása